Udruženje dobrih ljudi "Ognjište" Реч оснивача

Реч оснивача

Удружење добрих људи “Огњиште” је основано пре нешто више од годину дана ради остваривања циљева у областима хуманитарног рада, опште културе и подизања свести о екологији.
Хуманитарним радом се бавим  дуги низ година, међутим тешко је да уз помоћ породице и неколико пријатеља значајније некоме помогнемо.
Тако сам, током 2019. године дошао на идеју да око себе окупим добре, квалитетне људе и да заједно чинимо добра дела.
Врло брзо су дошли и резултати и са поносом могу рећи да смо помогли велики број породица са социјалним потребама широм Србије, од Суботице до Призрена.
У почетку су нам такве породице биле приоритет, али смо последњих неколико месеци, упоредо пружајући константну помоћ социјално угроженим породицама, више пажње посветили прикупљању новчаних средстава за тешко оболелу децу.
Имамо добру сарадњу са компанијом НИС а. д. Нови Сад, у којој сам запослен и са неколико предузетника из Панчева, што нам много помаже у остваривању циљева.
Ми смо још увек мало удружење добрих људи скромних могућности, али се искрено надам да ће у наредном периоду још компанија, фирми, предузетника и медија препознати наш труд и рад и прикључити се и помоћи наше активности и акције.
Захваљујемо се свим члановима и донаторима на досадашњој помоћи и подршци коју нам пружате.
Оснивач Удружења добрих људи “Огњиште”
Славко Радојчић